Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMIRAL

   Mamaia


Descriere

Hotel Amiral este situat in zona de nord a statiunii, fiind unul dintre putinele hoteluri de pe litoral cu iesire directa pe plaja. Hotel Amiral face parte, alaturi de hotelurile Comandor si Orfeu, din acelasi complex turistic.
Situat pe coasta Marii Negre din statiunea Mamaia, O piscina in aer liber cu sezlonguri si un loc de joaca pentru copii sunt disponibile.
De asemenea, oaspetii se pot relaxa in zona de spa, care ofera o sauna, sala de fitness, masaje si o masa de biliard.

Restaurantul si barul Amiral servesc micul dejun tip bufet, precum si preparate culinare a la carte din bucataria romaneasca si internationala.

Toate camerele din cadrul hotelului Amiral Mamaia sunt dotate cu televizor/ cablu tv, minibar, telefon cu linie internationala directa, internet, uscator de par, balcon dotat cu scaun si masuta, instalatie de aer conditionat, pardoseala din gresie cu covorase, plasa de tantari, baie cu dus, seif.
Camerele au vedere partiala spre mare.
Majoritatea camerelor sunt orientate spre mare, au aer conditionat, internet, TV, minbar, baie proprie, uscator de par si seif electronic.

Intr-o camera dubla se poate acorda doar un singur pat suplimentar.
In apartament nu se acorda pat suplimentar deoarece exista canapea extensibila



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.