Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BSA BOULEVARD BOUTIQUE HOTEL

   Sunny Beach


Descriere

Hotelul Boulevard Boutique este situat pe strada principala din centrul statiunii Sunny Beach. Plaja centrala este la aproximativ 5 minute de mers pe jos (aproximativ 150 m). Multe facilitati de agrement, magazine si restaurante sunt, de asemenea, in apropiere. Action Aquapark este la aproximativ 1 km, Nessebar - 5 km, Aeroportul Burgas - 35 km.
Facilitati
Complet renovat in 2017, 3 etaje, fara lift, total 58 unitati.
O zona de hol cu receptie 24 de ore, cafenea-restaurant in aer liber, parcare privata, Wi-Fi gratuit in toate zonele.
Cazare
Check-in dupa ora 14:00
Check out pana la ora 12:00
Camera dubla fara balcon (max oc. 2+1 sau 3), Camera dubla cu balcon (max oc. 2+1 sau 3) - aproximativ 25mp, mobilata cu un pat king size, canapea single ca pat suplimentar, baie cu WC si uscator de par, aer conditionat, SAT-TV cu ecran plat, minibar, seif (gratuit), telefon, Wi-Fi (gratuit).
Camera dubla Superior (max oc. 2+2, 3+1 sau 4) - aproximativ 40 mp; mobilat cu un pat king-size, canapea dubla ca pat suplimentar, , baie cu WC si uscator de par, aer conditionat, SAT-TV cu ecran plat, Minibar, Seif (gratuit), Telefon, Wi-Fi (inclusiv) si balcon.
Maisonette (min/max occ. 4) - apartament cu doua etaje aproximativ 50 mp, cu 2 paturi queen size, baie cu WC si uscator de par, 2 aparate de aer conditionat, 2 SAT-TV cu ecran plat, minibar, seif cutie (gratuit), telefon, Wi-Fi (gratuit) si balcon
Copii: Patut (gratuit), la cerere.
Animalele de companie nu se accepta.
Parcare
Pazit, spatiu limitat, cost suplimentar - 10 BGN/zi.
*Toate taxele platite la nivel local pot fi modificate la discretia hotelului.

BB pentru sezonul de vara 2023 include:
Mic dejun continental - mic dejun gustos cu espresso si cafea gratuite, sucuri, apa, fructe si deserturi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.