Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE PEARL

   Sunny Beach


Descriere

Blue Pearl este un complex de vacanta de lux in partea centrala a statiunii Sunny Beach. Este situat la prima linie si la doar doua minute de centru.
Plaja: cu nisip, in fata hotelului. Fundul marii este plat, cu acces fara probleme. Plaja hotelului este castigatoare cu Steagul Albastru.
Cazare: Hotelul ofera cazare in camere duble, apartamente cu un dormitor si doua dormitoare. Toate apartamentele au vedere la mare. Camerele twin au vedere la aleea de la malul marii. Hotelul are 3 lifturi.
DBL 2+0: aproxi 28 m2. Camerele sunt compuse dintr-un singur loc cu pat dublu sau paturi twin. Camerele sunt dotate cu un frigider mic, TV cu ecran plat, telefon si aer conditionat centralizat, balcon si baie cu uscator de par, dus sau cada. Capacitatea maxima este de 2 adulti.
1-BR APP 2+2 SEA: aprox 50 m2. Apartamentele constau dintr-un dormitor cu pat dublu si un living cu o canapea extensibila. Ambele spatii sunt separate printr-o usa. Apartamentele sunt cu vedere la mare, balcon cu vedere la mare, frigider mic, TV cu ecran plat, telefon si aer conditionat central, baie cu uscator de par, cu dus sau cada. Capacitatea maxima este de 2 adulti cu 2 copii sau 3 adulti cu 1 copil.
2-BR APP 2+4/3+3/4+2 SEA: aprox 65 m2. Apartamentele cu doua dormitoare sunt formate din 2 dormitoare - primul cu pat dublu si al doilea - cu paturi twin si un living cu o canapea extensibila. Spatiile sunt separate printr-o usa. Apartamentele sunt cu vedere la mare, balcon, cu frigider mic, TV cu ecran plat, telefon si aer conditionat centralizat, baie cu uscator de par, cu dus sau cada. Capacitatea maxima este de 5 adulti si un copil sau 4 adulti si 2 copii.
* Bebelusii sunt inclusi in capacitatea maxima a camerei.
Patutul de copii este oferit gratuit la cerere prealabila.
Animalele de companie nu se accepta.
Hotelul nu dispune de camere adaptate pentru persoane cu dizabilitati fizice.
Despre hotel: Un restaurant principal cu o terasa in aer liber, o piscina in aer liber cu sectiune pentru copii si o terasa la soare cu sezlonguri si umbrele langa piscina, 2 sezlonguri si 1 umbrela pe plaja (pe camera, in functie de disponibilitate), snack bar, lobby bar, internet Wi-Fi in zonele comune, birou de schimb valutar, garaj contra cost. Hotelul nu dispune de parcare deschisa.
Sport si divertisment: tenis de masa, darts, fitness
Parcare - parcarea pazita este disponibila contra cost (aprox 25 leva/zi). Numar limitat de locuri.

ULTRA ALL-INCLUSIVE

*Programul Ultra All inclusive incepe dupa ora 15:00 cu o gustare si o cina si se termina cu micul dejun
in ziua plecarii.

Restaurant principal cu terasa in aer liber:
07:30 - 10:00 Micul dejun tip bufet include bauturi calde, bauturi racoritoare, apa si o varietate de sucuri.
12:00 - 14:00 Pranz tip bufet, include apa, suc, bauturi racoritoare, bere la halba si vin.
18:00 - 21:00 Cina tip bufet include apa, suc, bauturi racoritoare, bere la halba si vin.
Diverse delicii culinare si SHO W cooking
*Cod vestimentar pentru pranz si cina - smart casual
*Cine tematice in restaurantul principal.
Barul din receptie:
19:00 - 23:00 - Include bauturi calde, bauturi racoritoare, cocktailuri racoritoare, bere la halba, vin si bauturi alcoolice, o selectie de marci locale si importate.
*Bauturile alcoolice se servesc in portii de 50 ml.

Bar de zi:

10:00 - 12:00 Mic dejun continental tarziu - bauturi calde si racoritoare, bere la halba, vin si bauturi alcoolice, selectie de marci locale si selectate din import.
12:00 - 15:00 Pranz tarziu - varietate de sandvisuri, burgeri, salate, fructe proaspete, inghetata, bauturi calde si reci, bere la halba, vin si bauturi alcoolice, o selectie de marci locale si importate.
15:00 - 17:00 Tarif usor - varietate de sandvisuri, burgeri, salate, fructe proaspete, inghetata, bauturi calde si reci, bere la halba, vin si bauturi alcoolice, o selectie de marci locale si importate.
21:30 - 23:00 Mic dejun de la miezul noptii - - varietate de sandvisuri, prajituri, fructe, bauturi calde si reci.

Sport si divertisment - gratuit:
Piscina in aer liber
Se ofera o umbrela si doua sezlonguri per camera pe plaja, in fata hotelului, in functie de disponibilitate
Sezlonguri si umbrele la piscina in functie de disponibilitate
Prosoape de piscina - contra depozit rambursabil
Tenis de masa, darts, fitness
Aerobic acvatic, Gimnastica pe apa, polo pe apa, Bocce
Activitati de seara (spectacole, programe de divertisment) - 6 zile pe saptamana
Internet Wi-Fi in hol si internet prin cablu in camere

Pentru copii:

Miniclub pentru copii in interior/0 - 4 ani/
Scaune pentru copii
Bufet pentru copii
Animatie pentru copii
Discoteca de seara pentru copii
Pachet pentru bebelusi - olita pentru copii, cada pentru copii, saltea de infasat, produse cosmetice pentru bebelusi/cerere prealabila/



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.